وظایفی که یک سالن کار ماهر و یک ویتر ماهر باید انجام بدهند تا رضایت مشتریان را جلب نمایند.
وظایفی که یک سالن کار ماهر و یک ویتر ماهر باید انجام بدهند تا رضایت مشتریان را جلب نمایند.
اگر تهیه غذای خوب و ارائه خدمات عالی برای شما مهم است، این یک شغل مدیریتی است که مناسب شماست. رستوران نوعی بنگاه است که در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف میشود .مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد.
آیا هنگام غذا خوردن، اگر ظرف یا وسیلهای را خواستید که دستتان به آن نمیرسد، خـودتان سعی میکنید آن را بردارید یا از فردی که به آن نزدیک است میخواهید آن را به شما بدهد؟ آیا هنگامی که غذا خوردنتان پایان یافت بشقابتان را به سمتی هل میدهید؟ میز یا سفره غذا را چگونه میچینید؟ به طور کلی از آداب صرف غذا و چیدن میز برای مهمانان مطلعید؟
شیوهٔ چیدن میزها در رستوران و توجه به ایجاد فضای بیشتر میان آنها در مورد برگزاری مجالس عادی و پذیرائیهای معمولی اندیشهٔ دستاندرکاران را به خود مشغول نمیکند و برای مرتب ساختن و چیدن میزها به ندرت از یک ترکیب جدید یا روش تازه استفاده میکنند به طوری که هرگاه سالی بگذرد و به همان رستوران مراجعه کنیم مشاهده خواهد شد که ترتیب استقرار میزهای پذیرائی به همان صورت و حالت پیشین باقی مانده و تغییر نیافته است.
در یک رستوران عالی قوانین و استاندارهای بی شماری برای خدمه و پرسنل حاکم است. از خدمت رسانی به مشتریان گرفته تا قرار دادن ظروف و طرز ایستادن. ممکن است برخی از این اصول مانند لبخند زدن و مودب بودن برای افراد باتجربه امری عادی باشد اما افراد تازه کار باید آداب و رسوم را بیاموزند.
اگر شما هم صاحب رستوران یا کافه هستید حتماً میدانید یکی از مهمترین چالشها برای تاسیس یک رستوران انتخاب میز و صندلیهای مناسب است.
شاید جالب باشد بدانید که درصد بیشتری از مردم بر اساس نوع دکوراسیون و مدل میز و صندلیها، یک رستوران را برای صرف غذا انتخاب میکنند.
نشستن سر میز یا سفره در مهمانی ها آداب و اصولی دارد که هم میزبان و هم مهمان باید رعایت کنند.حال در برگزاری مهمانی های رسمی و تشریفاتی این قوانین کمی سفت و سخت تر است.این آداب تقریبا در تمام دنیا مرسوم است و اگر شما به یک مهمانی رسمی در جایی دعوت شدید و یا به یک رستوران در هر کشوری رفتید بهتر است آنها را رعایت کنید.ما در این مطلب این قوانین را بطور خلاصه بیان کرده ایم.
طراحی موفق یک رستوران , تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد . در محیطهای شلوغ و پر ازدحام سردر (Facade) رستوران باید به گونه ای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظر آید و جلب توجه کند.
رستوران یکی از مکانهایی است که بسیاری از افراد در آن حضور مییابند و هیچگاه هیچ رستورانی خالی از افراد مشتاق نیست، اما رونق سکه این رستورانها، غیر از کیفیت غذا به کیفیت دکوراسیون داخلی رستوران نیز بستگی دارد. برای دکوراسیون رستوران خود میتوانید ایدههای تازهای به کار ببندید تا فضایی متفاوت داشته باشید.
عروسی، یکی از مراسم هایی می باشد که تقریبا همه مردم برای یکبار هم که شده، آن را در زندگی خود، تجربه می کنند. این تجربه، به همه ی ما این جرات را می دهد که بگوئیم، از همه چیز خبر داریم و همه را بلد هستیم. ولی متاسفانه در روز عروسی، به مشکل های بسیار برخورد می کنیم.
هر وسیله ای که با دست راست گرفته می شود مانند کارد، قاشق و لیوان طرف راست و هر چه با دست چپ گرفته می شود مانند چنگال طرف چپ بگذارید.
میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن نـیـز بـه نوبه خود واجد آداب و اصول اساسی است که می بایست به دقت رعایت گـردند تـا اوقــات مــفـرح، بــی خطر و بیاد ماندنی هم برای میزبان و هم میهمانان فراهم آید.