برای طراحی و تجهیز تالار و رستوران کم هزینه در تالار باید ابتدا از تزیینات روی میز شروع کنید. معمولا خود ظروف میوه چیده شده بروی میز نقش عناصر زیبای دکور را ایفا می کنند.
البته برخی ترجیح می دهند میز خالی باشد و میوه ها جدا یا بعدا اضافه شوند اما حضور ظروف غذا مانند دسر و شیرینیجات خود زیبایی چیدمان میزها را دوچندان می کند. مثلا کیک عروسی یا میز مخصوص چینش دسر مانند ژله، خودشان به تنهایی تبدیل به نقطه کانونی دکوراسیون کل تالار خواهند شد. چینش گل و روبان های زیبا این اثر را چند برابر خواهد کرد.